Skip to content Skip to navigation

  ВОЗЕЊЕТО НИКОГАШ НЕ БИЛО ТОЛКУ ЗАБАВНО

  ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА 

  500% забава. Системот за информирање и забава на твојот Fiat hybrid 500 и 500C, содржи UconnectTM 7” екран на допир, DAB радио и команди на волан. Благодарение на ултрабрзиот Bluetooth®, рацете ти се слободни, а вниманието ти е насочено кон патот пред тебе. 

  APPLE CARPLAY™

  Благодарение на поддршката Apple CarPlay, можеш едноставно да го поврзеш твојот iPhone со Uconnect™ 7“ HD екранот за да добиеш насоки, да направиш повик, да испраќаш или пак примаш пораки и да слушаш Apple Music, аудио книги или подкасти, и цело време да бидеш фокусиран на патот. Може да го контролираш CarPlay со Siri Voice контрола (гласовни команди Siri) или преку командите на екранот на допир. На располагање како опционал. 

  CarPlay, iPhone и Siri се регистрирани заштитени марки на Apple inc. 

  Кликни овде  за да ги разгледаш компатибилните уреди. 

  ANDROID AUTO™

  500 и 500C се компатибилни со Аndroid Auto™. Поврзи го твојот паметен телефон и управувај со мапи, музика, контакти и друго, без да ја загрозуваш безбедноста. Благодарение на корисничкиот интерфејс, твоите апликации ќе се појават на Uconnect™ 7“ HD екранот организиран на страници, лесни за читање. На располагање како опционал.

  Google, Google Play и Android Auto™ се заштитни знаци на Google LLC.

  Кликни овде за да ги разгледаш компатибилните уреди.