Skip to content Skip to navigation
500 hybrid ОД 14.990 €

500 hybrid ОД 14.990 €

Сега е толку едноставно да избереш нов Fiat 500.

На располагање се голем број на возила со
промотивен попуст кај сите верзии од 1000 до 1400 Евра.

CONTATTA IL CONCESSIONARIO

500 hybrid ОД 14.990 €

Сега е толку едноставно да избереш нов Fiat 500.

На располагање се голем број на возила со
промотивен попуст кај сите верзии од 1000 до 1400 Евра.

CONTATTA IL CONCESSIONARIO

Основна опрема:

LED дневни светла, Start&Stop, Клима-уред, 7 воздушни перничиња вклучувајќи и за колената на возачот, Електронска контрола на стабилноста , ASR, ESP, Hill Holder; Темпомат + ограничувач на брзина;  Радио команди на управувач; Радио со 5″ екран на допир + Bluetooth  + DAB + USB; AppleCar/AndroidAuto – mirroring ;  Мониторинг за притисокот во пневматиците со дисплеј ; Седишта во син штоф со монограм FIAT;  висинска регулација на возачкото седиште; електричен пакет; електрични регулирани
ретровизори и многу повеќе..

500 е 100% хибриден! Новата mild hybrid технологија ја намалува емисиjата на CO2, ја намалува потрошувачката, а новиот дисплеј на 500 ти помага да ја оптимизираш потрошувачката на енергија.

Искористи ја можноста, побарај понуда или посети го најблискиот продажен салон на Fiat.

Понудата се однесува за верзијата Fiat 500 1.0 mild hybrid Cult во денарска противвредност 926,382 денари со вклучен попуст 86520 денари . Комбинирана потрошувачка кај оваа ��ерзија 5,2 l/100 km, емисија на издувни гасови CO2 :124-114 gr/km

Сликата е од илустративен карактер и не се однесува за прикажаната понуда. За детален опис побарајте понуда или посетете го најблискиот продажен
салон на Fiat.

Altre Promozioni