Skip to content Skip to navigation

  ЗА ЕДИНСТВЕНО ДОЖИВУВАЊЕ И ЗАБАВА ПРИ ВОЗЕЊЕ

  ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА

  Компактниот SUV Fiat 500X нуди совршено поврзување на твоите патувања, благодарение на Uconnect™ 7’’ радиото со навигатор, DAB, Apple CarPlay компатибилност и интегрирање на Android Auto™. 

  APPLE CARPLAY

  Благодарение на поддршката Apple CarPlay многу едноставно можеш да го поврзеш твојот iPhone со Uconnect™ 7” HD екранот и да добиваш насоки, да се јавиш или да одговориш на повик, да испратиш или примиш порака и да слушаш Apple Music, a аудио книги или подкасти, истовремено сконцентриран на возењето и патот пред тебе. 

  CarPlay, iPhone и Siri се регистрирани заштитни знаци на Apple inc. 

  Кликни овде  за да ги запознаеш компатибилните уреди. 

  ANDROID AUTO™

  500X е компатибилен со Android Auto. Поврзи го твојот паметен телефон и управувај со мапите, музиката, контактите и останато, потполно безбедно и без ризик. Корисничкиот интерфејс ги прикажува твоите апликации на Uconnect™ со екран 7” HD, каде лесно се читаат страниците. 

  Google, Google Play и Android Auto™ се регистрирани заштитни знаци на Google LLC. 

  Кликни овде  за да ги запознаеш компатибилните уреди.