Вести – Fiat Makedonija

Вести

Стил за секоја сезона:...

Со пристигнувањето на есента,...

Дознајте повеќе arrow arrow

Во Торино се разгоруваат...

Media drive вклучи 200 новинари од 20...

Дознајте повеќе arrow arrow

Новиот 500L S-Design: емоции...

Со новата специјална серија...

Дознајте повеќе arrow arrow

Собери и вози Fiat...

Голема наградна игра на...

Дознајте повеќе arrow arrow

Новиот Fiat 500X: враќање...

• Италијанскиот кросовер на...

Дознајте повеќе arrow arrow

Key Award 2017: наградени...

Прва награда за кампањата...

Дознајте повеќе arrow arrow

Fiat 500 Forever young:...

• На страницата www.500foreveryoung.fiatpress.com...

Дознајте повеќе arrow arrow

Новиот Fiat 500 и...

Новиот Fiat 500 пристигна...

Дознајте повеќе arrow arrow

Fiat Tipo во Битола

Оваа недела, новиот модел...

Дознајте повеќе arrow arrow

AUTOBEST 2016: FIAT TIPO...

Во Милано, на спектакуларна...

Дознајте повеќе arrow arrow