TIPO STREET

TIPO STREET

Ново TIPO STREET за 11.990 евра

16” црни алуминиумски тркала, LED дневни светла, ексклузивен “Street” знак, затемнети задни стакла, преден наслон за рака, EURO 6D мотори, предни светла за магла.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

*Промотивен попуст кај сите модели во ценовникот

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

* Понудата се однесува на верзијата Tipo Street 1.4 Euro 6D по цена за 740.982 ден со вклучен промотивен попуст. Емисија на СО2 146. Просечна потрошувачка 6,4 L/100 km.. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.