Ново Tipo Station Wagon за 13.890 €

Ново Tipo Station Wagon за 13.890 €

Ново Tipo Station Wagon за 13.890 €
Направи простор за се што ти треба.

Новото Tipo Station Wagon комфорен и просторен со нова предна маска и ново лого FIAT, 15″ челични тркала, Радио со USB, Приклучок за струја 12V, Браници во боја на каросерија, Сензор за надворешна температура, 6 воздушни перничиња, Висинска регулација на возачко седиште, Електрична регулација на надворешни ретровизори, Поделено задно седиште, Мануелен клима уред.

Промотивна понуда: попуст од 1000 до 1500 евра на сите Tipo модели: Tipo Sedan промоцијаTipo Hatchback промоцијаTipo Cross промоција

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Tipo 1.4 E6D Final TIPO по цена за 858.402 ден со вклучен попуст. Го задржуваме правото на промена на цените без претходна најава. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,4-6,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145-150 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

**Попустот во денари кај Tipo Station Wagon изнесува 61.800 денари и се однесува на сите верзии Station Wagon на располагање во официјалниот ценовник.

Ви треба информација? Разговарајте со нас