Ново Tipo Sedan за 11.990 €

Ново Tipo Sedan за 11.990 €

Ново Tipo Sedan за 11.990 €
Повеќе начини да се биде единствен.

Tipo Sedan динамичен и елегантен со ново лого FIAT и нова предна маска, 15″ челични тркала, Мануелен клима уред, Радио со USB, 12V приклучок за струја, Ретровизори во боја на каросерија, 6 воздушни перничиња, TMPS, ESP, Поделено задно седиште, Електричен серво асистиран управувач, Висинско и длабинско регулирање на управувач.

Промотивна понуда: попуст од 1000 до 1500 евра на сите Tipo модели : Tipo Hatchback промоцијаTipo Cross промоцијаTipo SW промоција

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Tipo Sedan  1.4 E6D Final TIPO по цена за 740.982 ден со вклучен промотивен попуст 92.700 ден. Го задржуваме правото на промена на цените без претходна најава. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,4-6,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145-150 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

Ви треба информација? Разговарајте со нас