Tipo Sedan за 10.990 €

Tipo Sedan за 10.990 €

Tipo Sedan за 10.990 €
Не одложувај и искористи ја специјалната понуда само за возилата на лагер.

Мануелен клима-уред∙Ретровизори во боја на каросерија∙Пакет комфор ( 132 преден наслон за рака + 450 висинска регулација на возачко седиште)∙Радио команди на управувач VP1∙Стандардно резервно тркало∙Централно заклучување…

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

*Понудата се однесува за верзијата Fiat Tipo Sedan 1.4, Euro 6 по цена за 679.182 денари со вклучен промотивен попуст. Емисија на CO2: 132 g/km. Просечна потрошувачка 5,7 L/100 km. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија..