ДВОЕН ИЗБОР, ИСТА ЦЕНА – Fiat Makedonija

ДВОЕН ИЗБОР, ИСТА ЦЕНА

Promo Fiat Tipo_

Автомобилски кредит со најдобри услови: 0% учество, рок на отплата до 5 години, каматна стапка 5.0%, 0% трошоци за обработка.
Kлима-уред

Искористи го попустот кај сите верзии и модели.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈ ГО HATCHBACK

ЗАПОЗНАЈ ГО SEDAN

Kлима-уред, 6 воздушни перничиња; ESP+Hill Holder, Радио со USB/AUX и команди на управувачот, Багажник со зафатнина до 520 литри, Греење на задно стакло, Предни седишта со греење, Светла за магла и друго.

Прикажаниот изглед на автомобилите е симболичен. Цената изнесува 673.002 денари и се однесува за верзиите Tipo 4 врати 1.4 95 KS TIPO и Tipo 5 врати 1.4 95 KS POP со вклучен промотивен попуст. Комбинирана потрошувачка на гориво кај овие верзии 5,7 L/100 km, емисија на CO2 од 132 g/km до 133 g/km.