Нoво TIPO CROSS за 17.500 €

Нoво TIPO CROSS за 17.500 €

Ново Tipo Cross за 17.500 €
Crossover-от кој недостасуваше.

Нов дизајн- посмел, младешки и динамичен.
Технологија на највисоко ниво и нов еколошки мотор.

Нови 17″ алуминиумски тркала CROSS, LED предни и задни светла, 7″ радио со екран на допир, Apple CarPlay&Android Auto™, 7″ инструмент табла во боја, Управувач и рачка на менувач обложени со кожа, Автоматски клима уред, Лумбално подесување на возачко седиште, Затемнети стакла, Надолжни кровни носачи, Интелигетна помош за одржување на брзина, Помош при одржување на правец во лента на движење, Автономно кочење, Радар, Ограничување на брзина, TMPS, ESP и многу повеќе…

Промотивна понуда: попуст од 1000 до 1500 евра на сите Tipo модели: Tipo Sedan промоција Tipo Hatchback промоцијаTipo SW промоција

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Tipo HB 1.0 T3 E6D Final CROSS по цена за 1.081.500 ден со вклучен попуст од 61,800 денари . Го задржуваме правото на промена на цените без претходна најава. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,4-6,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145-150 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

.

Ви треба информација? Разговарајте со нас