СЕРВИСНА АКЦИЈА! – Fiat Makedonija

Fiat servisna-839x752

СЕРВИСНА АКЦИЈА!


За безгрижен старт купете нов оригинален акумулатор Magneti Marelli и искористете ја можноста за бесплатна промена.*Контактирајте нè  


Локатор на сервис

<?php echo $img[title]; ?>

*Акцијата важи само во овластената сервисна мрежа на Fiat во Македонија.