Panda Easy

Panda Easy

Panda Easy за 10.290 €
Светот на Panda е свет кој ќе те изненади.

Иконата на функционалните градски автомобили ги обединува социјалниот став со убавината на слободното движење.

Fiat Panda 1.2 EASY: Мануелен клима уред, Електрично подигање на предни прозори, Висинска регулација на управувач, Сервоуправувач, Радио, ESP – Електронска контрола на стабилноста, Мониторинг на притисок во пневматици, Сензор за надворешна температура, Висинска регулација на возачко седиште, Браници во боја на каросерија,Челични тркала со капаци 14″…

Промотивен попуст во висина од 500 евра кај сите модели од цената во ценовникот.

Новата гама Panda најдобро ја покажува својата разноврсност. Откриј ги новите верзии: Easy, City Cross, Cross.

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Panda 1. 2 EASY E6 по цена за 635922 ден со вклучен попуст 30.900 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,2 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 120 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас