Ново Tipo Sedan за 11.890 €

Ново Tipo Sedan за 11.890 €

Ново Tipo Sedan за 11.890 €
Повеќе начини да се биде единствен.

Tipo Sedan динамичен и елегантен со ново лого FIAT и нова предна маска, 15″ челични тркала, Мануелен клима уред, Радио со USB, 12V приклучок за струја, Ретровизори во боја на каросерија, 6 воздушни перничиња, TMPS, ESP, Поделено задно седиште, Електричен серво асистиран управувач, Висинско и длабинско регулирање на управувач.

Промотивна понуда: попуст од 1300 до 1600 евра на сите Tipo модели : Tipo Hatchback промоцијаTipo Cross промоцијаTipo SW промоција

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Tipo Sedan  1.4 E6D Final TIPO по цена за 734.802 ден со вклучен попуст 98.880 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,4-6,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145-150 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

Ви треба информација? Разговарајте со нас