500X за 16.890 €*

500X за 16.890 €*

SUV со Xtra стил, нови мотори, најнова технологија и богата опрема во серија. Иднината која ја сакаме е зелена и одржлива. Затоа 500X го опремивме со нови GSE бензински мотори, за максимална моќ и намалена потрошувачка. Светот напредува, возењето исто така.  500X ви ги носи најиновативните системи за активна безбедност, во серија:

Мануелен клима-уред; Мултимедијален уред Uconnect 7″ Touch Screen, Bluetooth  со Apple CarPlay / Android Auto™ mirroring; Радио команди на кожен управувач; Cruise Control; Start&Stop систем; LED дневни светла; Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); Предупредување за промена на лента + препознавање на сообраќајни знаци; 6 воздушни перничиња; Електрична паркирна кочница; Спојлер на задна врата; USB за втор ред на седишта; ERM – систем за стабилност при влечење приколка; Преден потпирач за рака; Електрика на задни стакла..*

Искористи ја промотивната понуда:  попуст 1000 Евра кај сите верзии во ценовникот**

Вози веднаш со план за финансирање кој најмногу ти одговара:

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата 500X Urban 1.0 GSE T3 120 KS со цена 1043802 денари со вклучен промотивен попуст од 61800 ден.Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,8 – 6,0 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 133-139 г/км. Амбиентална класа E6D Temp.
**Попустот во денари изнесува 61800 денари и се однесува на сите верзии на Fiat 500X на располагање во официјалниот ценовник.