500 за 10.490 €

500 за 10.490 €

Забавен, смел, темпераментен и cool. 500 е повеќе од само автомобил. Тоа е симбол на стил, елеганцијa и дизајн. Влези во градскиот автомобил кој го маѓепса целиот свет, благодарение на ексклузивните детали,  неговата префинета внатрешност и палета на бои.

Мануелен клима уред; LED дневни светла; 7 воздушни перничиња; Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); Радио со USB со команди на управувачот*

Искористи ја промотивната понуда: попуст 1500 евра на сите верзии од ценовникот за Fiat 500.**

Вози веднаш со план за финансирање кој најмногу ти одговара:

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ПРЕЗЕМИ ЦЕНОВНИК

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата 500 POP 1.2 по цена за 648282 ден со вклучен попуст 92700 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5.1 – 5.3 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 114 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредени според NЕDC циклусот според регулативата (EU) 2017 / 1152-1153 .

**Попустот во денари изнесува 92.700 денари и се однесува на сите верзии на Fiat 500 на располагање во официјалниот ценовник.

Ви треба информација? Разговарајте со нас