TIPO STATION WAGON CITY LIFE

TIPO STATION WAGON CITY LIFE

Tipo Station Wagon City Life
Комфорен и просторен.
Испорака веднаш.

Tipo SW 1.0 100 КС City Life во сериска опрема со:

Надворешност:
Алуминиумски фелни 16”, Надолжни кровни носачи, Затемнети стакла на задни врати и задно стакло, Full LED дневни светла, Електрично регулирани и греани ретровизори.
Tipo Station Wagon нуди удобност по мерка на секое семејство и доволно простор за каков и да е багаж, благодарение на багажникот од 550 dm3.

Технологија и безбедност:
Помош при одржување на правец во лента на движење, Интелегентна помош за одржување на брзина, Темпомат, Систем Start&Stop, Предупредување за замор кај возач, Задни паркинг сензори, Воздушни перничиња, Мониторинг за притисок во пневматици со дисплеј, Apple CarPlay™, Android Auto™.

Внатрешност:
Управувач и рачка на менувач обложени со кожа, Автоматски клима уред, Поделено задно седиште, Греење на предни седишта, Електрична регулација на предни и задни стакла.

Пакет комфор: Наслон за рака на задно седиште, Патосници, Лумбално подесување на возачко седиште.

Погледни ја понудата на возила на лагер.

Возила на лагер

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата се однесува за Tipo SW 1.0 100 КС City Life возила на лагер, достапни за испорака веднаш. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 132 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Fiat.

Ви треба информација? Разговарајте со нас