За најубавите патувања Fiat Tipo Sedan – Fiat Makedonija

TIPO BANERI WEB 8392

За најубавите патувања Fiat Tipo Sedan

Вистинска лимузина со личен стил, современ и конкретен, со багажен простор од 520l, опремен со:
Клима уред
6 воздушни перничиња
ESP+Hill Holder
Радио со USB/AUX и команди на управувачот
Комбинирана потрошувачка 4,2 l

Сега со промотивна Diesel понуда за 12.790 €

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Цената во денари изнесува 790.422 денари и се однесува на верзијата Fiat Tipo Sedan Diesel 1.3 Multijet 95KS MT TIPO со вкучен промотивен попуст. Комбинираната потрошувачка на гориво кај оваа верзија изнесува 4,2 l/100 km, емисија на CO2 110 g/km. Фотографијата е од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата за Fiat Tipo Sedan, побарајте понуда.