TIPO HYBRID

TIPO HYBRID

Tipo Hybrid
Лимитирана понуда за ограничен број на возила на лагер

Мотор Hybrid: турбобензински мотор од 1,5l и електричен мотор од 48V, максимална моќност 130 КС,  со 7-степен автоматски менувач со двојна спојка

Сериска опрема која вклучува:

Надворешност:
Hatchback верзија со 5 врати, 16″ челични тркала, дневни светла Full LED, предни светла за магла, браници во боја на каросерија, хромирано лого FIAT, активни капаци на предна маска,  електрично регулирани ретровизори со грејач, бела пастелна боја;

Технологија и безбедност:
Помош при одржување на правец во лента на движење, интелигентна помош за одржување на брзина, предупредување за замор кај возач,  темпомат со ограничувач на брзина, електронска контрола на стабилноста, електрична регулација на предни и задни стакла, 6 воздушни перничиња, сензор за светлина, сензор за дожд, радио со 7″ екран на допир со DAB, Android Auto / Apple CarPlay mirroring, радио команди на управувач;

Внатрешност:
Автоматски клима уред, потпирач за рака на предни седишта, лумбално подесување на возачко седиште со висинска регулација, поделено задно седиште, управувач и рачка на менувачот обложени во кожа.

Искористи финансирање на кредит без учество, 4.9% фиксна каматна стапка за период од една година и рок на отплата до 7 години.

Погледни ја понудата за испорака веднаш.

Возила на лагер

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата се однесува за Tipo HB Hybrid 1.5 130 КС  возила на лагер, достапни за испорака веднаш. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5.1 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 115-117 г/км.

Финансирање на кредит преку ПроКредит банка – специјална еко понуда за електрични и хибридни возила: 4,9% фиксна каматна стапка за период од една година, променлива каматна стапка  (5% маргина + Т-биллс, не помалку од 7%), 0% сопствено учество, рок на отплата – 7 години, залог – автомобилот кој се купува, 1% провизија при исплата.

Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Fiat.

Ви треба информација? Разговарајте со нас