За најубавите патувања Fiat Tip 5 врати – Fiat Makedonija

TIPO BANERI WEB 839

За најубавите патувања Fiat Tipo со 5 врати

Едноставна елеганција со сиот простор кој е потребен за живот во само 4,37m, модерен, динамичен, практичен, опремен со:
Клима уред
6 воздушни перничиња
ESP+Hill Holder
Радио со USB/AUX и команди на управувачот
Светла за магла
Задни паркинг сензори
Комбинирана потрошувачка 3,7 l

Сега со промотивна Diesel понуда за 13.390 €

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Цената во денари изнесува 827.502 денари и се однесува на верзијата Fiat Tipo со 5 врати Diesel 1.3 Multijet 95KS MT POP со вкучен промотивен попуст. Комбинираната потрошувачка на гориво кај оваа верзија изнесува 3,7 l/100 km, емисија на CO2 99 g/km. Фотографијата е од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата за Fiat Tipo со 5 врати, побарајте понуда.