FIAT PANDA

FIAT PANDA

FIAT PANDA за 8.990 €* 

Mануелен клима уред; ABS+EBD+ESP, воздушни перничиња за возач и совозач и воздушни завеси, далечинска команда за отворање/затворање, висинско прилагодување на управувач, електрична регулација на предни прозори, радио, висинска регулација на возачко седиште, надолжни кровни носачи,електричнa регулација и греење на надворешни ретровизори…

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Тековниот попуст од 1.500 € важи за сите нивоа на опременост.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

*Понудата се однесува за Fiat Panda 1.2 69KS EASY со цена за 555.582 денари, во вклучен попуст од 1.500 евра, комбинирана потрошувачка 5,2 l/100 km, емисија на CO2 120 g/km. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.