500L за 12.490 €*

500L за 12.490 €*

Легендарен дизајн на 500, просторност на моноволуменец и карактер на crossover – 500L е идеалниот автомобил за твоето семејство. Каков и да е семејниот стил, со новата серија на 500L има верзија за секого: од градскиот 500L Urban и поврзаниот 500L Mirror, до храбриот и спортски 500L Sport и авантуристичкиот crossover 500L Cross.

Мануелен клима-уред; Мултимедијален уред Uconnect 5″ Touch Screen, Bluetooth;  Радио команди на управувач; Cruise Control ; Start&Stop систем; LED дневни светла; Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); 16” тркала; 6 воздушни перничиња..*

Искористи ја промотивната понуда:  попуст 1000 Евра кај сите верзии во ценовникот.**

Вози веднаш со план за финансирање кој најмногу ти одговара:

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Понудата и опремата се однесуваат за верзијата 500L Urban 1.4 MPI по цена за 771882 ден со вклученм промотивен попуст 61800 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,2 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредени според регулативата CE 1999/100.
**Попустот во денари изнесува 61800 денари и се однесува на сите верзии на Fiat 500L на располагање во официјалниот ценовник.