FIAT 500

FIAT 500

Веќе за 9,990 €

Привлечи ги сите погледи, избери свое 500 со богата опрема:

Мануелен клима уред ; VDC (ASR/MSR+HBA+Hill Holder) – Систем за динамичка стабилност; 7 воздушни перничиња вклучувајќи и за колена за возачот; Радио AUX in/USB + 6 звучници и антена; Радио команди на управувач и многу друго.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Понудата се однесува за: Fiat 500 1.2 POP со цена за 611.820 денари, просечна потрошувачка 5,1 l/100 km, емисија на CO2 119 g/km EURO 6. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.