500 MILD HYBRID

500 MILD HYBRID

Иконата на градските автомобили станува зелена! 500 ја внесува хибридната технологија во светот на стилот. Намалување на емисиите и до 20%, благодарение на новиот хибриден мотор, намалена потрошувачка на гориво, бројни олеснувања за паркирање и други економски придобивки, ексклузивно лого, Uconnect, Apple CarPlay/Android Auto™ …

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:

– Камата – 4,50%
– Учество – 20% (бруто)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Промотивен попуст во висина од 1000 €.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Ви треба информација? Разговарајте со нас