КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500 COLLEZIONE – Fiat Makedonija

КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500 COLLEZIONE

500 Collezione_839x759

Автомобилски кредит со најдобри услови: 0% учество, рок на отплата до 5 години, каматна стапка 5.0%, 0% трошоци за обработка.

Промотивен попуст од 2.200 € кај сите модели.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Верзија хечбек или кабрио: Наплатки од лесна легура од 16” оплеменети со црна обработка; Uconnect ™ touchscreen radio, USB, AUX, Bluetooth; Лого Collezione на задната врата; Ексклузивни странични лајсни; Стилски ретровизори во хром; хромирани детали во внатрешноста и м ногу друго.