500X Cult за 17.890 €

500X Cult за 17.890 €

Новиот SUV, Fiat 500X Cult изобилува со позитивност и е проектиран е за да ги направи извонредни и најздодевните патувања.

Откриј ја 500X Cult стандардната опрема.

Надворешност со смел изглед:

 • Urban SUV look
 • 16” челични тркала
 • Халогени дневни светла, LED осветлување на табличка назад
 • Електрично регулирани и греени ретровизори, со црни капаци

Стил и комфор:

 • Темнo сина табла и сини седишта со монограм FIAT
 • Клима уред со антиполен филтер
 • Управувач soft touch во црна боја co интегрирани аудио команди
 • Електрична регулација на предни и задни прозори
 • Џеб на совозачко седиште

Безбедно и забавно патување:

 • Предупредување за промена на лента, препознавање на сообраќајни знаци
 • ESP + Hill holder – помош при тргање на нагорнини
 • Електрична паркинг кочница
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Систем Start&Stop
 • 6 воздушни перничиња
 • 5” екран на допир со Uconnect™ Radio DAB + 4 звучници
 • Media HUB
 • 3,5″ дигитална инструмент табла
 • ERM – систем за стабилност за влечење на приколка
 • TMPS – мониторинг на притисок во пневматици

Мотори на располагање:
500X Cult 1.0 GSE T3 120 КС MT, бензин, комбинирана потрошувачка 5,8 l/100 km; емисија на CO2 133 gr/km.
500X Cult 1.6 Mjet2  130 КС MT, дизел, комбинирана потрошувачка 5,1/5,3 l/100 km; емисија на CO2 114 gr/km.

Искористи го попустот од 1000 Евра на сите верзии во ценовникот.

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

Цената се однесува за верзијата Fiat 500X Cult 1.0 GSE T3 120 КС MT за 1.105.602 ден со вклучен промотивен попуст во висина од 61.800 денари; го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава; комбинирана потрошувачка 5.8 l/100 km; емисија на CO2 133 г/км. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Fiat.

Ви треба информација? Разговарајте со нас