500L WAGON со попуст до 3000 €

500L WAGON со попуст до 3000 €

500L WAGON со попуст до 3000 €

Потребен ти е многу простор за целото твое семејство? Нема проблем!
Во 500L WAGON има место за сите.
Искористи ја понудата. Испорака веднаш!

Возило со изразена просторна ефикасност и прилагодливост. Со импресивен товарен простор – до 560 литри со 5 седишта во стандардна конфигурација, мотор 1.6 MJ дизел, EURO 6 норматив на издувни гасови, просечна потрошувачка 4,3 L/100 km, радио со 5″ екран на допир, мануелен клима уред, 4 воздушни перничиња, темпомат, LED дневни светла, TMPS, VDC ( ESP + ASR + Hill holder)….

Во 500L WAGON може да бидеш сигурен дека целото семејство ќе се забавува но и удобно ќе патува.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Возила на лагер

Контактирајте не

*Понудата се однесува само за возилата на лагер за верзијата Fiat 500L WAGON 1.6 MJ Pop Star по цена за 985.710 денари со вклучен промотивен попуст. Емисија на CO2: 112 g/km. Просечна потрошувачка 4,3 L/100 km. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас