500 Cult за 11.690 €

500 Cult за 11.690 €

500 Cult за 11.690 €
Нека сјае твојот стил!

500 Cult го зацврстува со стил и карактер секое твое патување.

Fiat 500 1.2 CULT: Мануелен клима уред, Електрично регулирани предни прозори и ретровизори, Радио команди на управувач – 6 копчиња, Висинска регулација на управувач, Радио DAB -USB, Ограничувач на брзина, TMPS – Мониторинг на притисок во пневматици, Браници во боја на каросерија, Челични тркала со капаци 14″, Мало резервно тркало…

Новата гама 500 e освежена со нови пакети на опрема, нови бои и нов ентериер. Откриј ги новите верзии: Cult, Connect, Dolcevita, Cross и Sport.

Искористи го промотивниот попуст кај сите верзии во ценовникот во висина од 1000 евра.

 

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat 500 1.2 CULT по цена за 722.442 ден со вклучен промотивен попуст во висина од 61800 денари . Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,1/5,3 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 114 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас