500 Cult за 11.490 €

500 Cult за 11.490 €

500 Cult за 11.490 €
Нека сјае твојот стил!

500 Cult го зацврстува со стил и карактер секое твое патување.

Fiat 500 1.2 CULT: Мануелен клима уред, Електрично регулирани предни прозори и ретровизори, Радио команди на управувач – 6 копчиња, Висинска регулација на управувач, Радио DAB -USB, Ограничувач на брзина, TMPS – Мониторинг на притисок во пневматици, Браници во боја на каросерија, Челични тркала со капаци 14″, Мало резервно тркало…

Промотивен попуст кај сите верзии во ценовникот во висина од 800 евра.

Новата гама 500 освежена со нови пакети на опрема, нови бои и нов ентериер. Откриј ги новите верзии: Cult, Connect, Dolcevita, Cross и Sport.

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat 500 1.2 CULT по цена за 710.082 ден со вклучен попуст 49.440 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,1/5,3 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 114 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас