Нoво TIPO CROSS за 17.200 €

Нoво TIPO CROSS за 17.200 €

Ново Tipo Cross за 17.200 €
Crossover-от кој недостасуваше.

Нов дизајн- посмел, младешки и динамичен.
Технологија на највисоко ниво и нов еколошки мотор.

Нови 17″ алуминиумски тркала CROSS, LED предни и задни светла, 7″ радио со екран на допир, Apple CarPlay&Android Auto™, 7″ инструмент табла во боја, Управувач и рачка на менувач обложени со кожа, Автоматски клима уред, Лумбално подесување на возачко седиште, Затемнети стакла, Надолжни кровни носачи, Интелигетна помош за одржување на брзина, Помош при одржување на правец во лента на движење, Автономно кочење, Радар, Ограничување на брзина, TMPS, ESP и многу повеќе…

Промотивна понуда: попуст од 1300 до 1600 евра на сите Tipo модели: Tipo Sedan промоција Tipo Hatchback промоцијаTipo SW промоција

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Tipo HB 1.0 T3 E6D Final CROSS по цена за 1.062.960 ден со вклучен попуст 80.340 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,4-6,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145-150 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

**Попустот во денари изнесува 80.340 денари и се однесува на Fiat Tipo HB 1.0 T3 E6D Final CROSS на располагање во официјалниот ценовник.

Ви треба информација? Разговарајте со нас