Ново Tipo Hatchback за 12.690 €

Ново Tipo Hatchback за 12.690 €

Ново Tipo Hatchback за 12.690 €
Прв чекор кон новите дестинации.

Нова предна маска и ново FIAT лого, 15” челични тркала, Радио со USB, Мaнуелен клима уред, Браници во боја на каросерија, Електрична регулација на надворешни ретровизори и предни стакла, TMPS, ESP, 6 воздушни перничиња,Сензор за надворешна температура, 12V приклучок за струја…*

Промотивна понуда: попуст од 1300 евра на сите верзии од ценовникот.**

Запознај го возилото

Побарај понуда

Финансирање

*Понудата и опремата се однесуваат за верзијата Fiat Tipo HB 1.4 E6D Final TIPO по цена за 784.242 ден со вклучен попуст 80.340 ден. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 6,4-6,5 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 145-150 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

**Попустот во денари изнесува 80.340 денари и се однесува на сите верзии на Fiat Tipo Hatchback на располагање во официјалниот ценовник.

Ви треба информација? Разговарајте со нас