TIPO MIRROR SEDAN

TIPO MIRROR SEDAN

Веќе од 12.900 евра

Со специјалната серија MIRROR добијте повеќе технологија, повеќе стил и повеќе сериска опрема:

Uconnect ™ 7” touchscreen HD LIVE multimedia • 16” црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај • 520 литри багажен простор • Кожен управувач • Задни паркинг сензори • Хромирани елементи • Преден потпирач за рака • Најнова генерација мотори EURO 6D TEMP • Предни светла за магла • специјален Tipo Mirror badge и многу повеќе.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
 
ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Понудата се однесува за верзијата Tipo Mirror Sedan 1.4 95 КС Mirror E6D по цена за 797.220 денари со вклучен промотивен попуст. Емисија на CO2: 128-133 g/km. Просечна потрошувачка 6,3 – 6,4 L/100 km. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.