TIPO MIRROR HATCHBACK

TIPO MIRROR HATCHBACK

Веќе од 12.900 евра

Со специјалната серија MIRROR добијте повеќе технологија, повеќе стил и повеќе сериска опрема:

Uconnect ™ 7” touchscreen HD LIVE multimedia • 16” црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај • LED дневни светла • Кожен управувач • Задни паркинг сензори • Хромирани елементи • Преден потпирач за рака • Најнова генерација мотори EURO 6D TEMP • Предни светла за магла • специјален Tipo Mirror badge и многу повеќе.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
 
ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО
 
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

*Понудата се однесува за верзијата Tipo Mirror Hatchback 1.4 95 КС Mirror E6D по цена за 797.220 денари со вклучен промотивен попуст. Емисија на CO2 132-137 g/km. Просечна потрошувачка 6,5/6,6 L/100 km. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.