КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500X – Fiat Makedonija

КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500X

Fiat 500 Family_WEB-839x752 _500X

За 283€ месечно

Автомобилски кредит со најдобри услови: 0% учество, рок на отплата до 5 години, каматна стапка 5.0%, 0% трошоци за обработка.

Заден спојлер; Патен компјутер со 3,5” TFT екран; Мануелен клима уред; Управувач и рачка на менувач обложени со кожа; VDC (ESP+ASR+MSR+HBA+Hill Holder) – Систем за динамичка контрола; Темпомат Cruise Control; Uconnect VP2R радио со 7” екран на допир, Bluetooth, USB, AUX, DAB+радио команди на волан и многу друго.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
 
ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Автомобилски кредит во соработка со ПроКредит Банка со учество 0%, рок на отплата до 5 години, каматна стапка фиксна за целиот период 5.0%, без трошоци за обработка. Репрезентативен пример: Fiat 500X City Look 1.6 E-Torq Pop Star цена со вкучен промотивен попуст 14990 Евра, месечна рата 283 €. Kомбинираната потрошувачка на гориво кај оваа верзија изнесува 6,4 l/100 km, емисија на CO2 147 g/km. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.