FIAT 500L, КОМФОРЕН СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ – Fiat Makedonija

КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500L

Fiat 500 Family_WEB-839x752 _500L

За 226 € месечно

Автомобилски кредит со најдобри услови: 0% учество, рок на отплата до 5 години, каматна стапка 5.0%, 0% трошоци за обработка.

Мануелен клима уред ; Предни светла за магла ; Темпомат (Cruise Control) ; Управувач обложен со кожа со радио команди ; VDC (ESP+ASR+MSR+HBA+Hill Holder+MSR+DST+ERM) ; 6 воздушни перничиња ; Тркала од лесна легура 16” пневматици 205/55 R16 ; Uconnect Радио 5” екран на допир ; Bluetooth, USB & AUX и многу друго.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
 
ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Автомобилски кредит во соработка со ПроКредит Банка со учество 0%, рок на отплата до 5 години, каматна стапка фиксна за целиот период 5.0%, без трошоци за обработка. Репрезентативен пример: Fiat 500L 1.4 16V Pop Star цена со вкучен промотивен попуст 11990 Евра, месечна рата 226 €. Комбинираната потрошувачка на гориво кај оваа верзија изнесува 6,1 l/100 km, емисија на CO2 143 g/km. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.