КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500 – Fiat Makedonija

КУПИ ГО ЛЕСНО FIAT 500

Fiat 500 Family_WEB-839x752 _500

За 189 € месечно

Автомобилски кредит со најдобри услови: 0% учество, рок на отплата до 5 години, каматна стапка 5.0%, 0% трошоци за обработка.

Мануелен клима уред ; VDC (ASR/MSR+HBA+Hill Holder) – Систем за динамичка стабилност; 7 воздушни перничиња вклучувајќи и за колена за возачот; Радио AUX in/USB + 6 звучници и антена; Радио команди на управувач и многу друго.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Автомобилски кредит во соработка со ПроКредит Банка со 0% учество, рок на отплата до 5 години, каматна стапка фиксна за целиот период 5.0%, без трошоци за обработка. Репрезентативен пример: Fiat 500 1.4 16V Pop Star цена со вкучен промотивен попуст 9990 Евра, месечна рата 189 € . Комбинираната потрошувачка на гориво кај оваа верзија изнесува 6,1 l/100 km, емисија на CO2 143 g/km. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.