#fiatforkids: вселенска мисија со боенката на Fiat 500

#fiatforkids: вселенска мисија со боенката на Fiat 500

Се слави роденденот на Мисијата на Аполо 13, за што Fiat им нуди на сите деца можност да полетаат во вселената, со фантазијата, преку новата серија на дизајни на #fiatforkids кој што ја слави годишнината, инспириран токму од овој зафат. Децата ќе можат да ја бојат иконата 500, која пред педесет години „шараше“ по улиците низ светот.

И големите и малите ќе можат да се препуштат на фантазијата и да поминат некое време во изразување на креативноста без ограничување.

Боенката може да се преземе од страницата на Facebook на Fiat Македонија.

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас