Fiat Tipo презентација во Куманово

Fiat Tipo презентација во Куманово

Оваа недела караванот на Fiat Tipo пристигнува во Куманово.

Fiat Македонија и Авто Велиновски ги покануваат сите заинтересирани уште од денес да го тестираат новиот седан во салонот на ул. Козјачка бр.9Б.

Во сабота, 7ми мај од 10 до 16 часот учествувајте во големиот настан кој ќе се одржи во салонот на Авто Велиновски и откријте зошто Tipo е добитникот на наградата Auto Best за најдобар Best Buy автомобил во Европа за 2016.

Со специфичен стил, максимална функционалност и одличниот сооднос на внатрешниот простор за патниците и за багажот, Tipo е автомобил кој нуди “најголема вредност за пари” . Ова е клучен елемент во стратегијата на Fiat Tipo – со атрактивна, едноставна и транспарентна понуда на опрема и цена за 11,990 Евра се фокусира на она што клиентите го сметаат за најрелевантно.

 

d74c7c56-e32a-47d4-93d5-6f872611ec85 IMG_20160507_123911 539b8c2a-1d07-432b-a6a5-accd2e79cc94 2afe3d35-5305-4b10-872f-74dcf44aca4a 730ac927-7366-4b53-b870-327e0d613c0b

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас