Ги презедовме сите неопходни мерки за заштита од COVID-19

Ги презедовме сите неопходни мерки за заштита од COVID-19

Почитувани клиенти,

следејќи ги препораките на Владата и Министeрството за здравство би сакале да информираме дека во нашите простории се преземени сите неопходни мерки за заштита на клиентите и нашите вработени од COVID-19.

Во сите објекти на Fiat Македонија, задолжително е носењето на маска/марама/шал.

Обезбедени се средства за дезинфекција на раце на сите влезови во објектите.

Имаме посебен протокол на дезинфекција и највисоко ниво на одржување на хигиената.

Ви благодариме што ги почитувате мерките.

Заедно се грижиме за колективното здравје!