Собери и вози Fiat 500! – Fiat Makedonija

Вести

Собери и вози Fiat 500!

31 August 2018

39135017_1821887271222801_3805032976316628992_o

Голема наградна игра на Прилепска Пиварница со која можете да добиете Fiat 500. Доволно е да испратите 5 (пет) капачиња од било кое пакување на Прилепска Газоза заедно со вашите податоци на адреса на Прилепска Пиварница до 30. Септември 2018 година. За подетални информации посетете ја страницата на Прилепска Пиварница.

 

Најново од Fiat