Ново Tipo Street

Доживеј ја улицата со стил.
Ценовник Tipo Street Hatchback/SW Ценовник Tipo Street Sedan

Нов изглед. Поагресивен, повеќе градски.

Совршен за во град. Подготвен си да бидеш поинаков?

ДИЗАЈН & НАДВОРЕШНОСТ

Новото Tipo Street има совршен стил за движење низ град благодарение на прекрасните и ексклузивни детали со црни обработки на ретровизорите, на маската, како и затемнети стакла “Privacy”. А, со предните LED светла улицата ќе добие сосемa поинаква светлина.
Новото Tipo Street е достапно во hatchback, sedan и  station wagon изведба.

Street style

Прекрасните црни алуминиумски тркала од 16’’, со ексклузивен “Street” знак го комплетираат градскиот и агресивен карактер на новото Tipo Street.

ВНАТРЕШНИ ДЕТАЛИ

Внатрешен комфор

Новото Tipo Street е автомобил, проектиран за да гарантира максимален комфор за возачот и за патниците, без притоа да се запостави стилот. Токму затоа седиштата во црно/сив штоф со двојна обработка, се удобни, заоблени, ергономски и совршено се спојуваат со црните детали на внатрешните рачки

БЕЗБЕДНОСТ И ТЕХНОЛОГИЈА

Благодарение на радио командите на управувачот со Bluetooth постојано ќе бидеш поврзан. Ќе можеш да се јавуваш и да ја слушаш твојата омилена музика со само еден допир.

Возилото е опремено со предни светла за магла, start&stop, систем за мониторинг за притисок во пневматици, 6 воздушни перничиња кои ти овозможуваат безгрижно да уживаш во возењето на твоето ново Tipo Street.

МОТОРИ

DesignExt-1200-1920x546_frontTipo Street во понуда со Euro 6D мотори со емисија на CO2 oд 102 до 146 g/km. Комбинирана потрошувачка на гориво од 3,9 ДО 6,4 (l/100км) по норматив NEDC.