НОВО ХРОМИРАНО ЛОГО FIAT

Гордоста да се биде дел од семејството FIAT совршено се изразува преку новото хромирано лого, кое повторно заблескува на предната маска.

ДНЕВНИ LED СВЕТЛА

Нова светлина на твојот пат: LED технологијата гарантира повеќе моќност и помалa потрошувачкa.

МЕСТО ЗА СИТЕ

Новото Tipo Station Wagon нуди удобност по мерка на секое семејство и доволно простор за каков и да е багаж, благодарение на багажникот од 550 dm3.

ДЕТАЛИ СО ЦРНИ ШАРИ

Рачките, рамките и задниот дел од ретровизорите со допир на Urban стилот.

16” ЧЕЛИЧНИ ТРКАЛА

Градскиот изглед секогаш остава трага.

НОВИ БРАНИЦИ

Редизајнирани, поробусни и со решителен стил.

НОВИ БОИ

Твој Tipo Station Wagon, твој избор на боја.

СИЛАТА НА СТИЛОТ

Создаден да биде забележан, co предна маска во црна боја и инсерт во долниот дел во истата боја.

Ви треба информација? Разговарајте со нас