Мотори

Multijet Diesel мотор

Модерен и еколошки мотор со сјајни перформанси и секогаш содржани потрошувачки.

Управување и сигурност

Лесен и допадлив за возење, Tipo е твојот идеален сопатник при секое патување, практичен во сите услови.

Намален дијаметар на вртење

Секој маневар, дури и на најтесен простор, станува полесен и непосреден, благодарение на рекордниот дијаметар на вртење.

Воздушни перничиња

Сиот спокој што го заслужуваш

Tipo е опремен со 6 воздушни перничиња за да ти обезбеди максимална заштита при секое твое патување

Ви треба информација? Разговарајте со нас