Елегантно удобен

Задоволството при возење ја најде својата димензија. Внатрешноста проучена и создадена за да се престојува во комплетен простор, технолошки и пред сè удобен за сите.

Дизајниран за Вашите потреби

Дизајниран за да го носи сето тоа што Ви е потребно, благодарејќи на на 520 литарскиот багажен простор.

Дознајте повеќе

Внатрешност

Простор и квалитет

Fiat Tipo е проектиран така, да даде максимален простор и комфор на сите патници.

Внатрешност

Комфор околу тебе, благодарение на просторноста и интелигентните решенија: простори за предмети, автоматски клима уред, команди на воланот и систем за инфозабава.

Седишта

Удобни и заоблени

Седишта во штоф со панели на вратата, пресвлечени во штоф што одговара.

Ви треба информација? Разговарајте со нас