TIPO SEDAN

Потребно е малку за да добиете многу
ЦЕНОВНИК (PDF)

Логиката на Tipo

Повеќе сериска опрема. Повеќе простор за тебе и твоето семејство. Повеќе комфор на врвот во категоријата, задржувајќи многу, многу ниска цена. Сето ова е она што ние го нарекуваме Логиката на Tipo.

Дознајте повеќе

Внатрешност

Fiat Tipo е проектиран така да даде максимален простор и комфор како за местото на возачот така и за патниците: толку пространа внатрешност за удобно да се сместат 5 возрасни лица

Дознајте повеќе

Дизајниран за Вашите потреби

Дизајниран за да го носи сето тоа што Ви е потребно, благодарејќи на на 520 литарскиот багажен простор.

Дознајте повеќе
Ви треба информација? Разговарајте со нас