ПРЕМИУМ ИЗГЛЕД И ЧУВСТВО

Волан обложен со кожа и копче со црни опшивки и хромирана рамка.

ГЛАСНО, ЈАСНО И ЧИСТО

7” Радио со сјајна црна рамка за да уживаш во твојата музика и навигација, со стил.

ХРОМИРАНИ ДЕТАЛИ

Го разубавуваат комплетниот изглед со сјаен допир.

ИМА МЕСТО ЗА СÈ ШТО ТИ ТРЕБА

Багажникот со капацитет од 520 dm3 на новото Tipo Sedan нуди можност во него да се смести сè што ти треба. А, неговиот дизајн овозможува и поголема заштита на предметите сместени внатре.

Ви треба информација? Разговарајте со нас