НОВО ХРОМИРАНО ЛОГО

Новото лого, напишано со големи печатни букви FIAT е поставено на средината на предната маска, носејќи го во себе наследството на марката кон иднината.

LED ДНЕВНИ СВЕТЛА

Поголемо осветлување, намалена потрошувачка: ова е тоа што LED технологијата знае да го прави

ИЗГЛЕДОТ НА ТIPO SEDAN

Елегантната силуета му дава софистициран допир на изгледот на новото Тipo Sedan.

ДЕТАЛИ ВО ЦРНА БОЈА

Градски стил добива повеќе впечатливост со деталите во црна боја на новото Тipo Sedan, како што се задниот дел од ретровизорите, кваките на вратите и b-столбот

16” ЧЕЛИЧНИ ТРКАЛА

Го прават твоето Tipo уште повпечатливо.

НОВИ БРАНИЦИ

Редизајнирани за посмел изглед.

НОВИ БОИ

Градскиот изглед доаѓа во повеќе различни бои: избери ја твојата.

СЈАЈНА И ЗАДЕБЕЛЕНА

Предната црна маска, рамката и инсерт во долниот дел се редизајнирани за да бидат забележани.

Ви треба информација? Разговарајте со нас