Ново TIPO SEDAN

Повеќе начини да се биде единствен.


Tipo Sedan Tipo

Динамичен и елегантен.
∙Ново лого FIAT∙Црни детали∙15″ челични тркала∙Нови браници

Tipo Sedan City Life

Елегантната силуета му дава софистициран допир на изгледот на новото Tipo Sedan City Life.
∙Детали во црна боја∙Нови бои∙Нови браници∙Ново хромирано лого∙LED дневни светла∙16″ челични тркала

Ви треба информација? Разговарајте со нас