ГО СЛЕДИ CROSS СТАВОТ

Нова кожа со која е обложен воланот со хромирана рамка, допир на стил во твоето возење.

ГЛАСНО, ЈАСНО И СТИЛСКИ

7” радио со сјајна црна рамка за да уживаш во музиката и навигацијата, со стил .

7” ЗБИРЕН ЕКРАН ВО БОЈА

Сите информации за патувањето се јасно видливи пред тебе, во боја.

CROSS СТАВ НАСЕКАДЕ

Сross ставот совршено се вклопува во стилот на седиштата во сива боја.

Ви треба информација? Разговарајте со нас