НОВИ ФАРОВИ

Cross изглед, за да го осветли патот пред тебе.

НОВИ ЗАДНИ СВЕТЛА

Остави знак на Cross зад тебе.

CROSS ДЕТАЛИ НА КАРОСЕРИЈАТА

Ексклузивна обработка во мат мраз боја.

ЦРНИ ЛАЈСНИ

На лаковите над тркалата им даваат Cross став.

ЦЕЛОСНО CROSS СТИЛ

Специфични странични спојлери и шипки на кровот во мат боја на мраз: доживеј ја авантурата!

СПЕЦИФИЧЕН ДИЗАЈН НА ПРЕДНИОТ БРАНИК И СВЕТЛАТА ЗА МАГЛА

Диктирај ги твоите услови, каде и да одиш.

НОВИ 17” АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА СО ДИЈАМАНТСКА ОБРАБОТКА

Остави трагa каде и да одиш, со стил.

ХРОМИРАНО НОВО ЛОГО

Нека сите патишта го видат твоето име! Со големи сјајни букви напишано, новото лого FIAT на предната маска.

FULL LED ФАРОВИ

Најдобра видливост, со технологија на помала потрошувачка.

СЈАЈНА ЦРНА ПРЕДНА РАМКА И МАСКА

Црна, со сјајна обработка: таков е стилот на Cross.

Ви треба информација? Разговарајте со нас