Ново
Tipo Cross

Crossover-от кој недостасуваше.

НОВ ДИЗАЈН- ПОСМЕЛ, МЛАДЕШКИ И ДИНАМИЧЕН.

Технологија на највисоко ниво и нови еколошки мотори.

НОВИОТ "LOOK" на TIPO

Новото Tipo е комплетно подновенo и денес се појавува како уште помодерен, подинамичен и елегантен. На новата предница се појавува редизајнирана маска на која се наоѓа и новото лого со букви испишано FIAT, значаен и силен став.

CROSS СТАВ НАСЕКАДЕ

Однатре, амбиентот е потполно нов. Седиштата се во штофови со ексклузивни дизајни. Воланот, сега e уште поелегантен и поспортски. Посебно внимание e посветено и на централната контролна табла каде што се преработени командите за клима-уредот, каде се додадени хромирани и црни инсерти.

ПОДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ

Новото Tipo Cross е опремен co новиот бензински мотор GSE 1.0 T3 100 КС. Кој припаѓа на семејството мотори FireFly Turbo и претставува највисока верзија со најдобри перформанси, а се одликува и со навистина ниски потрошувачки.

СИГУРНОСТ И ИНФО ЗАБАВА НА ВРВОТ ВО СВОЈОТ СЕГМЕНТ

Исклучително технолошки и софистициран изглед кој овозможува да имате целосна контрола над возилото во текот на возењето. Истовремено го имате на дланка милтимедијалниот дел од автомобилот, како и телефонот.

Ви треба информација? Разговарајте со нас